FIRMAPROFIL

Topmark Trading ApS har igennem 39 år været leverandør til det danske politi og det skandinaviske forsvar. Topmark Trading opererer indenfor flere segmenter.

Heriblandt kan nævnes våbendele til både politiet og forsvaret. Vi forhandler også gasmasker til forsvaret og politiet. Vi har agentur på både blank og skarp ammunition til politi og forsvar. Vi har agentur på flares til det skandinaviske forsvar. Heriblandt handler vi også forskellige typer reservedele til forskellige opgaver så som kampvogne og fly.

Vi har også forhandling af skræmmekrudt til de skandinaviske lufthavne og af denne årsag har vi også godkendt lager af ammunition og pyroteknik. Det er godkendt af dansk politi og myndigheder. Vi har også import/eksport tilladelse til handel af ammunition. Da Topmark dagligt håndterer ammunition, pyroteknik og lignende har vi også de godkendte kurser og tilknyttet sikkerhedsrådgiver, så vi lever op til at kunne håndtere sådanne opgaver som dette projekt indeholder.

Topmarks strategi er at få udvidet vores produktsortiment og kundesegment. Topmarks fokusområde på den korte bane er at yde en god service, levere højt kvalitetsprodukter, sørge for sikker leverance og et gennemgående højt kommunikationsniveau og derved få tilfredse kunder.