FIRMAPROFIL

Topmark er producent af dekontamineringspulver og skræmmeskud. Topmark har i mere end 3 årtier været leverandør og rådgiver til lufthavne og den skandinaviske politi- og forsvarsindustri. Vi repræsenterer stolt nogle af de mest teknologisk avancerede produkter af høj kvalitet inden for en bred vifte af civilt og militært udstyr, der dækker luft, vand, land, politi og lufthavne.

Hos Topmark er kundens behov og ønsker i højsædet. God service, sikre leverancer og et højt kommunikationsniveau skal være medvirkende til at sikre et højt tilfredshedsniveau.

Som et resultat af vores dedikation til at opfylde kundens behov har Topmark igennem produktudvikling og tests taget skridtet mod selvproduktion af flere produkter for at opfylde specifikke niche-behov, eksemplificeret i vores portefølje af dekontaminerings løsninger og vores skræmmeskud.

Samarbejde, udbud og offset

Topmark har opbygget knowhow og et unikt markedskendskab gennem mere end 3 årtier som leverandør og rådgiver til politi, lufthavns- og forsvarsindustrien. Denne knowhow omfatter bl.a. stor ekspertise i at udfærdige udbud.

Udbud er en stor del af at vinde offentlige kontrakter og kan for mange være en stor mundfuld. Hos Topmark er udfærdigelsen af udbud en af vores kernekompetencer, hvor indsendte udbud tidligere har affødt ros.

Topmark har unik indsigt i succesfulde industrielle samarbejder. Konkret eksemplificeret i vores produkt portefølje inden for dekontaminering og vores hjelm-integrerede halvmaske løsning. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en proaktiv og løsningsorienteret partner.

Vores udbudsreferencer inkluderer:
Pyroteknik – Dansk Forsvar
Trænings ammunition – Dansk Politi
Gasmasker – Danish Politi
Towing Vehicles for Aircrafts – Dansk Forsvar
LOX-Fabrik – Dansk Forsvar
Coastal Patrol Boats – Danish Forsvar
Huer, Balaclava og Vinter huer – Danish Forsvar