NovAbsorb

Vi er stolte af at præsentere NovAbsorb, dekontaminerings førstehjælp, et banebrydende produkt designet specielt til at beskytte soldater og civile mod kemiske krigsgasser.

Se brochure med vores NovAbsorb produkter her NovAbsorb_eng_final_SeyntexEXT_24_06

  • >99,9% dekontamineringseffektivitet testet af tredjeparts laboratorium (AEP-58 teststandard).
  • Uovertruffen absorptionskapacitet
  • Topmoderne neutraliseringskapacitet
  • Overlegen vind- og vejrbestandighed ifølge felttest.

Består af modificeret diatoméjord og versionsafhængigt live agent. Lokale danske råvarer sikrer høj forsyningssikkerhed.

Fås som live agent og inert i både personnel- og køretøjsversioner. Emballage og mærkning inklusive dispenseringsflasker kan tilpasses til at imødekomme kundespecifikke behov.

Baggrund:

Startende som et industrielt samarbejdsprojekt med Seyntex NV, blev den originale beta træningsversion af produktet brugt til træning af det danske forsvar. Tests af træningsversionen overgik langt forventningerne og viste dermed potentialet i den modificerede diatoméjord og inspirerede til udviklingen af ​​NovAbsorb, live agent.

Efter omfattende tests og udvikling blev NovAbsorbs optimerede formel udviklet og sendt til AEP-58 test protokol ved tredjeparts laboratorium. NovAbsorb effektivitet blev testet mod ægte krigsgasser. Testresultater på >99,9% dekontamineringseffektivitet bekræfter, at vores modificerede diatoméjordblanding er unik!

Kontakt os eller en af ​​vores autoriserede forhandlere for spørgsmål om pris og/eller yderligere information vedrørende vores dekontamineringsprodukter på  topmark@topmark.dk