SKRÆMMESKUD OG LUFTBØLLER

Skræmmeskud eller luftbøller øger landmænds afkast og øger sikkerheden i lufthavne. Fugle og vildt er et problem i mange erhverv, bl.a. hos landmænd, hvor vildtet gnaver afgrøderne væk og i lufthavne hvor fugle udgør en sikkerhedsrisiko.

Topmark har løsningen der virker – skræmmeskud og luftbøller!

Som leverandør til lufthavne og landmænd i flere år har Topmark opbygget en stor ekspertise i at skræmme fugle og vildt. Nøgleordet er variation, da en enkelt løsning ikke kan stå alene, se bl.a. artikel fra Landbrugsavisen Landbrugsavisen – Bulder og brag skræmmer fugle

Opgrader din værktøjskasse overfor fugle og vildt med vores startkit som indeholder 3 forskellige varianter, knald, hvæs og hyl. Det sørger for at fugle og vildt skræmmes på en skånsom måde – og variationen betyder at de ikke vender sig til lyden.

TOP-Shot serien – special udviklede skræmmeskud til lufthavne og erhverv

TOP-Shot er Topmarks specielt udviklede skræmmeskud til effektiv at skræmme gæs og andre fugle i høje luftlag, som udgør en sikkerhedstrussel i lufthavne. TOP-Shot opnår højder på over 200 meter.

TOP-Shot brochure målrettet lufthavne findes her: TOP-Shot_Topmark Trading ApS_DK_2022 

Skræmmeskud til landmænd og erhverv

For landmænd og erhvervsdrivende er TOP-Shots rækkevidde ikke nødvendig. Her er vores start- og genbestillingspakker en prisbillig men effektiv måde at skræmme fugle og vildt fra marker o.l.

Brochure målrettet landmænd- og erhvervskunder findes her: Landmænd- og Erhverv brochure 

Obs! Nedenstående priser er opgivet eksklusiv moms.

Bestillingsblanketter til findes her til hhv. Startpakke: Startpakke – PYRO Skræmmeskud_2023

og Genbestilling_2023