SKRÆMMESKUD OG LUFTBØLLER

Skræmmeskud eller luftbøller øger landmænds afkast og øger sikkerheden i lufthavne. Fugle og vildt er et problem i mange erhverv, bl.a. hos landmænd, hvor vildtet gnaver afgrøderne væk og i lufthavne hvor fugle udgør en sikkerhedsrisiko. Topmark har løsningen der virker – skræmmeskud og luftbøller!

Som leverandør til lufthavne og landmænd i flere år har Topmark opbygget en stor ekspertise i at skræmme fugle og vildt. Nøgleordet er variation, da en enkelt løsning ikke kan stå alene, se bl.a. artikel fra Landbrugsavisen Landbrugsavisen – Bulder og brag skræmmer fugle

Opgrader din værktøjskasse overfor fugle og vildt med vores startkit som indeholder 3 forskellige varianter, knald, hvæs og hyl. Det sørger for at fugle og vildt skræmmes på en skånsom måde – og variationen betyder at de ikke vender sig til lyden.

See videoer af effektivitet og instruktion her: https://topmark.dk/en/video-2/

TOP-Shot serien – special udviklede skræmmeskud til lufthavne og erhverv

TOP-Shot er Topmarks specielt udviklede skræmmeskud til effektiv at skræmme gæs og andre fugle i høje luftlag, som udgør en sikkerhedstrussel i lufthavne. TOP-Shot opnår højder på over 200 meter.

TOP-Shot produceres af Topmark på vores faciliteter i Logstor, Danmark, ved hjælp af de bedste tilgængelige råmaterialer på markedet.

TOP-Shot brochure målrettet lufthavne findes her: TOP-Shot_Topmark Trading ApS_DK_2022 

Skræmmeskud til landmænd og erhverv

For landmænd og erhvervsdrivende er TOP-Shots rækkevidde ikke nødvendig. Her er vores start- og genbestillingspakker en prisbillig men effektiv måde at skræmme fugle og vildt fra marker o.l.

Brochure målrettet landmænd- og erhvervskunder findes her: Landmænd- og Erhverv brochure 

Obs! Nedenstående priser er opgivet eksklusiv moms.

Bestillingsblanketter til findes her til hhv. Startpakke: Startpakke – PYRO Skræmmeskud_2023 og Genbestilling_2023

Topmark er godkendt forhandler og importør af alle ovenstående artikler og har årtier af erfaring indenfor skræmmeskud til fugle og vildt. Tøv ikke med at kontakte os for feedback om øget sikkerhed i lufthavne eller et bedre afkast af afgrøder.

Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger om håndtering, transport og opbevaring af fyrværkeri/pyrotekniske artikler findes her: https://www.sik.dk/privat/goer-det-sikkert/fyrvaerkeri/saadan-haandterer-transporterer-og-opbevarer-du-fyrvaerkeri-sikkert